Didi 50

 

Op verzoek van collega Didi heb ik foto's gemaakt van de hele familie en van het leuke feest in Schoorl.

Vogels in de tuin.

 

Het lijkt wel of het voorjaar weer voor de deur staat.

Nieuwjaars duik 2017 Castricum.

De nieuwjaarsduik bij Castricum aan Zee, georganiseerd door Aquafit en Deining, was koud en winderig maar dat was voor veel mensen geen reden om thuis bij de kachel te blijven.

 

Familie Dekker

 

Voor oma haar verjaardag heb ik deze familie shoot gemaakt in Akersloot.

Stoel massage van Marijke

 

Voor Marijke maakte ik deze foto's ter promotie van haar stoel massage. Deze foto's zijn gemaakt op camping Molengroet, waar zij een vakantie huisje heeft.

De Sneekweek 2016

Vindt plaats van 6 t/m 11 augustus 2016. De Sneekweek is ontstaan vanuit de beroemde Hardzeildag. Deze Hardzeildag wordt al vanaf 1814 jaarlijks op een woensdag in augustus georganiseerd. Alles wat sindsdien in Sneek over een zeil beschikte ging naar 'de meer' toe om deze dag te vieren.  Vanaf het water heb ik deze reportage gemaakt op zaterdag 6 augustus 2016.

Wandel marathon van Egmond 2016.

 

Ook dit jaar zijn de collega's van de afdeling Neonatologie weer van de partij. Het is heerlijk op het strand en het lijkt wel lente wat de temperatuur betreft. Ideaal wandel weer.

Nieuwjaarsduik 2016.

Een frisse start van het nieuwe jaar begint natuurlijk met deelname aan de nieuwjaarsduik bij Castricum aan Zee. Ook dit jaar hebben de Castricumse Zwem en Waterpoloclub Aquafit en Strandpaviljoen Deining de handen weer ineen geslagen om de nieuwjaarsduik bij Castricum aan Zee te organiseren.

Première musical Het Kanaal.

 

Oranje Producties presenteerde in de Grote Kerk Alkmaar een musical over het graven van het Noordhollandsch Kanaal. Van 11 tot en met 15 november: Historisch, Groots, Meeslepend, Spectaculair Muziektheater!

Repetitie en portretten Het Kanaal.


Voor de organisatie van de musical heb ik 5 oktober deze foto's gemaakt van alle deelnemers.

Locatie shoot Het Kanaal.

 

Op 22 augustus 2015 heb ik op verzoek van de organisatie deze foto's gemaakt. Deze foto's zijn gebruikt voor diverse promotie doeleinden.

Lunchen met oma.

 

Op verzoek van Lois heb ik voordat oma met de kleinkinderen ging lunchen deze foto's gemaakt bij de strandopgang van Castricum.

 

MCA deelname wandel marathon 2015.

 

De afdeling Neonatologie van het MCA deed ook dit jaar weer mee aan de wandel marathon. In Castricum werden de deelnemer voorzien van koffie plus.

Nieuwjaars duik Castricum 2015.

 

Het water was relatief warm, maar de wind maakte het dat voelde als -3. Diep respect voor alle deelnemers.

Nieuwjaars duik Castricum

1 januari 2014

 

Voor de organisatie van de Nieuwjaars duik - Zwemvereniging Aquafit - maakte ik deze serie foto's. Thema was de mooiste "mister or miss" Castricum te zijn. Oordeel zelf!

Terschelling

2009 tm heden

 

Ook in de winter is Terschelling zeker de moeite waard om te bezoeken. Het strand ziet er elke dag anders uit en er is zoveel meer te zien.

Koningin Beatrix in het MCA

 

Op 3 oktober 2012 heeft koningin Beatrix het MCA een Retcam camera uitgereikt uit naam van het Oogfonds waar zijn beschermvrouwe van is.