Kermisrun Limmen 2022

 

Omdat het een feest moet worden hebben we dit jaar het thema ‘SeptemberFest’. Geïnspireerd op de welbekende Oktoberfeste in Duitsland met bierpullen, lange tafels en veel gezelligheid. Ook de hindernissen staan in het teken van dit thema. Denk aan ‘biervaten rollen’, over bierbanken lopen etc.

Kermisrun Limmen 2021

 

 Dit jaar heb ik weer gefotografeerd bij de Kermisrun in Limmen. Deze 9e editie was de enige echt Limmer prut run. Wat een spektakel en wat een prima organisatie weer.

Handbal Meervogels Akersloot 2019.

Janna vroeg mij om weer eens foto's te maken bij het handballen. Tijdens de handbal show op 9 maart 2019 heb ik deze foto's gemaakt. Er werd fanatiek gespeeld in het veld. Langs de kant was het heel gezellig. Als je een foto van jezelf wilt hebben in groot formaat, mail mij dan even dan stuur ik je deze kostenloos per email.

Kiten met Basenet

 

Op verzoek van Hille ben ik zaterdag 28 juli 2018 naar Bergen gegaan om foto's te maken van het kiten. Na 7 weken mooi en windloos weer, was het eindelijk weer genieten aan de kust voor de kiters.  Bij aankomst bleek dat Hille iedereen had uitgenodigd en dat was super gezellig en het weer was prima.

OIT Cross Triathlon Akersloot.

Op 24 juni a.s. was de vierde OIT Cross Triathlon Akersloot.

 

 

Handbal Meervogels.

Op verzoek van Janna heb ik foto's gemaakt in de sporthal de Lelie in Akersloot. Het is erg leuk om naar te kijken (ik heb het zelf 16 jaar gedaan), maar het is wel een harde en blessure gevoelige sport. Aan het einde van de eerste helft moest de ambulance er aan te pas komen om een speelster te onderzoeken die hard op haar hoofd gevallen was en ik denk dat menig speelster nu blauwe plekken heeft en/of een zere neus. Maar de overwinning is wel binnen! Meervogels'60 DA2 - Victoria O DA1 werd 13 - 10

Halve marathon Egmond 2017.

Ga jij op zondag 8 januari 2017 de strijd met de elementen aan? De Saucony Egmond Halve Marathon staat garant voor 21,1 km zwoegen en ploegen. Over asfalt en duinen. Dwars door mul zand en scherp helmgras. Klimmen op de Bloedweg en langs de Van Speijk Vuurtoren. En goede kans dat wind, regen en kou je het er niet gemakkelijker op gaan maken. Niet voor watjes dus…

 

Kermis run 2016

 Compliment aan de organisatie voor weer een nieuwe versie van dit evenement. En daarnaast groot respect voor de deelnemers, want het is mega zwaar!

De Kermisrun is een echte uitdaging voor iedereen vanaf 12 jaar. Je wordt getest op zowel je fysieke als je mentale fitheid, maar je zal vooral een hoop plezier beleven!

Halve marathon Egmond 2016.

De halve marathon van Egmond is zondag gewonnen door de Ethiopiër Yekeber Bayabal in 1.08,08. Tweede werd de Keniaan Bernard Kipyego voor de Ethiopiër Abera Kuma. Bij de vrouwen won de Ethiopische Genet Yalew in 1.19,02. Op de foto mijn buurman René Derksen met een tijd van 1.56.

Halve marathon Egmond 2015.


Een smal strand en veel wind was vandaag het decor voor de halve marathon van Egmond 2015. Deze foto's zijn gemaakt op het strand van Castricum waar de lopers richting duinen gaan.

Egmond Pier Egmond 2015.


Onder barre omstandigheden heeft Richard Jansen vandaag de 17e AGU Egmond-Pier-Egmond gewonnen. Een krachtige wind, een hagelbui en een zwaar strand zorgden vandaag voor extreme omstandigheden en een prachtig gevecht om de winst.

Kermis run Limmen

13 september 2014

Op zaterdag 13 september 2014 werd de 2e Kermis run in Limmen gelopen. Het parcours liep door het hele dorp en de deelnemers moesten verschillende hindernissen nemen, voordat ze bij de finish door de brandweer werden schoon gespoten...

Halve marathon van Egmond

12 januari 2014

Onder schitterende omstandigheden werden dit jaar de marathons van Egmond gehouden. Voor het MCA fotografeerde ik de 50 collega's die meededen en natuurlijk de internationale toppers van dit evenement.

Klimduinrun Schoorl

29 september 2013

 

Beroemd in Noord Holland is de klimduin run in Schoorl. Voor de snelste man/vrouw staat ieder jaar een nieuwe scooter te wachten als hoofdprijs!